LATIHAN INDUSTRI SPK KK ARAU JULAI 2016
Related Posts:
TOPIK 2 PERSAMPELAN SPK 2053 KAWALAN MUTU MAKANAN Pengenalan persampelan Topik yang kedua ini mempunyai 4 subtopik kecil. Dan amali yang diperlukan hanyalah satu iaitu amali persampelan untuk analisis penentuan lembapan. Subtopik 2.1 Persampelan 2.2 Konsep persampelan… Read More
Green Banana Cereal Drink di Icompex 2017 Overall Icompex 2017 is so so. Booth walau lebih cantik berbanding tahun lepas, namun kedudukan yang sempit amat tidak selesa. Berlaga bontot! Malas nak bergerak melawat booth lain sebab sesak. Le… Read More
PENGHASILAN CENDOL SPK 1024 PEMPROSESAN HASIL BIJIAN Cara pembuatan: 1. Campurkan semua bahan sehingga sebati. 2. Masak campuran di atas api yang perlahan sehingga adunan berkilat. 3. Masukkan ke dalam acuan cendol dan tekan k… Read More
Icompex 2017Pemarkahan Icompex 2017 untuk kategori produk makanan lebih memihak kepada para juri. Pembungkusan prototaip adalah sangat penting. Education di sebalik pelabelan yang betul itu sudah tidak penting. Tetapi normalisasi produk … Read More
SPK 2053: Kawalan Mutu Makanan Topik 1: Pengenalan Kawalan Mutu dan Keselamatan Makanan Pengenalan QC Topik yang pertama ini sebagai pengenalan apakah itu Kawalan Mutu vs Sistem Jaminan Kualiti. yang perlu dihigh light kan in case para pelajar melanjutkan pelajar pada masa hadapan ialah prinsip-prinsip asas dal… Read More
0 comments:
Post a Comment