SPK 2064 PEMPROSESAN BUAH- BUAHAN DAN SAYUR- SAYURAN
RINGKASAN KANDUNGAN
1.0 PENGENALAN
1.0 PENGENALAN
2.0 PEMPROSESAN BUAH-BUAHAN DAN SAYUR-SAYURAN DINGIN DAN SEJUKBEKU
3.0 PEMPROSESAN BUAH-BUAHAN KERING DAN SEPARA LEMBAP
4.0 PEMPROSESAN JERUK
5.0 PEMPROSESAN JUS DAN KORDIAL
4.0 PEMPROSESAN JERUK
5.0 PEMPROSESAN JUS DAN KORDIAL
6.0 PEMPROSESAN JEM, JELI JEM DAN MARMALAD
7.0 PEMPROSESAN PURI
8.0 PEMPROSESAN SOS
Buku teks untuk subjek ini merupakan salah satu rujukan dalam silibus iaitu HANDBOOK OF VEGETABLES AND VEGETABLES PROCESSING
HANDBOOK OF FRUIT and VEGETABLE FLAVOURS
Buku teks untuk subjek ini merupakan salah satu rujukan dalam silibus iaitu HANDBOOK OF VEGETABLES AND VEGETABLES PROCESSING
HANDBOOK OF FRUIT and VEGETABLE FLAVOURS
0 comments:
Post a Comment